Ons Team

Home / Ons Team

Ons Team

Quirine Moes

Quirine Moes

Logopedist

Quirine is logopedist, preverbaal logopedist, Hanentherapeut, stottertherapeut en dyslexiebehandelaar. Zij werkt met kinderen vanaf 0 jaar die problemen hebben met de spraak- en taalverwerving, kinderen die nauwelijks of niet spreken, kinderen met lees- en spellingsproblemen en dyslexie en kinderen met complexe problematiek. Verder geeft zij OMFT-therapie en de Hanen-oudercursus. Zij heeft bijna 10 jaar therapeutische ervaring met kinderen en jong volwassenen en hun families. Ouders zijn zeer tevreden over haar en geven aan dat Quirine een deskundige, open en vriendelijke logopedist is.

Benthe Kempers

Benthe Kempers

Logopedist

Benthe is vanaf september 2021 all-round logopedist bij Het Taalplein. Benthe is ordelijk en ze wil haar zaakjes goed voor elkaar hebben. Haar specialisaties liggen op het gebied van het behandelen van kinderen met spraak- en taalproblemen. Zij werkt met kinderen vanaf +- 2 jaar die problemen hebben met de spraak- en taalverwerving en kinderen die nauwelijks of niet spreken.

Enthousiaste Collega

Enthousiaste Collega

Logopedist

Jouw profiel hier?

Wij zoeken een nieuwe collega! Klik verder voor meer informatie

Maarten Walinga

Maarten Walinga

Management

Maarten is een ondernemer met speciale interesse in de paramedische zorg. Vanuit die interesse is hij betrokken bij de dagelijkse gang van zaken binnen Het Taalplein. Wil je contact met hem opnemen? Dat kan.