Ons Team

Home / Ons Team

Ons Team

Quirine Moes

Quirine Moes

Logopedist

Quirine is logopedist, preverbaal logopedist, Hanentherapeut, stottertherapeut en dyslexiebehandelaar. Zij werkt met kinderen vanaf 0 jaar die problemen hebben met de spraak- en taalverwerving, kinderen die nauwelijks of niet spreken, kinderen met lees- en spellingsproblemen en dyslexie en kinderen met complexe problematiek. Verder geeft zij OMFT-therapie en de Hanen-oudercursus. Zij heeft bijna 10 jaar therapeutische ervaring met kinderen en jong volwassenen en hun families. Ouders zijn zeer tevreden over haar en geven aan dat Quirine een deskundige, open en vriendelijke logopedist is.

Isaura Gorter logopedist bij Het Taalplein

Isaura Gorter

Logopedist

Isaura is sinds januari 2021 logopedist. Zij werkt met veel doelgroepen en is gespecialiseerd in uiteenlopende deelgebieden, zoals taal en spraak, afwijkend mondgedrag, maar ook stem, afasie, dysfagie en dysarthrie bij zowel kinderen als volwassenen. Haar uitgangspunt is dat de beste zorg samen met de cliënt mogelijk gemaakt wordt. Zij vindt het dan ook belangrijk om naar de cliënt en diens hulpvraag te kijken en op een open, prettige manier samen te werken.

Maarten Walinga

Maarten Walinga

Management

Maarten is een ondernemer met speciale interesse in de paramedische zorg. Vanuit die interesse is hij betrokken bij de dagelijkse gang van zaken binnen Het Taalplein. Wil je contact met hem opnemen? Dat kan.

Yvette van Lingen logopedist bij Het Taalplein

Yvette van Lingen

Logopedist

Yvette beleeft veel plezier in het begeleiden van zowel kinderen als volwassenen. Graag kijkt zij daarbij samen met u naar werkbare oplossingen in het verbeteren van de (mondelinge) communicatie van u of uw kind. Vooral articulatie heeft haar expertise, maar ook stemproblemen, afwijkend mondgedrag (OMFT), dysartrie en taalproblematiek, al dan niet in combinatie met lees- en/of spellingsproblemen, onderzoek en behandelt zij graag.

Brenda Renken-Smit

Brenda Renken-Smit

Praktijkassistent

Brenda zorgt er bij Het Taalplein voor dat alles op rolletjes loopt.

Logopedist gezocht

Benthe Kempers

Logopedist

Benthe is vanaf september 2021 all-round logopedist bij Het Taalplein. Benthe is ordelijk en ze wil haar zaakjes goed voor elkaar hebben. Haar specialisaties liggen op het gebied van het behandelen van kinderen met spraak- en taalproblemen. Zij werkt met kinderen vanaf +- 2 jaar die problemen hebben met de spraak- en taalverwerving en kinderen die nauwelijks of niet spreken.